Alla inlägg den 14 september 2014

Av Patrik - 14 september 2014 23:20

Klart en ny regeringen
som gammal legering
men en nyare fingering
men det blir en signering
Där framtiden av rasister
Känns som ateister
där politik är i klister
känns lite bister
Samhället har en grund
som borde vara sund
inte sova som john blund
tillsamman sitta en stund
politik är olika folk
inte något solk
där vi sitter i holk
kan ibland bli skolk
Öppna folkets band
där vi alla går i hand
ute i vårt land
där vi alla sitter mitt ibland
vi önskar välfärd
inte något svärd
där alla känner sig tärd
vi behöver vår värd
Socialdemokraterna går och styr
imorgon när det gryr
inget som vi skyr
morgondagen vi oss bryr

Politik är svår men löfven ny statsminister
och en koalisations regering skapas. Socialdemokraterna, miljöpartiet och troligtvis vänster kanske Folkpartiet men intressant vilka löfven kommer att samarbeta med. Godernatt.






Av Patrik - 14 september 2014 22:17

Jag tror att det mest ungdomar och förstagångsväljare även pensionärer som röstat på SD . Tror att det är missnöje över Sveriges politik men hoppas att vi kan vända tillbaks trenden men stor risk som vi har i Danmark och Norge. Men sanningen finns alltid nära oss och är man rädd för saker då röstar man mer populistiskt och därav stor ökning av SD.

Av Patrik - 14 september 2014 21:50

Bara att konstatera att Socialdemokraterna , miöjöpartiet och Vänstern blir ny regering.
Men ledsamt att SD ökat drastiskt och känslan känns inte bra den främlingsfientlighet som finns. Men vi får väl förstå att det vet inte bättre och det tragiskt men Åkesson var smart i tv reklamen där köpte han många. Men den synen samhället får vi problem. Men nu får vi se framåt och säga grattis till Löfven och co även om det bär mig emot.

Av Patrik - 14 september 2014 18:26

Spännande jobbar tyvärr men hård och jämn kamp. Lycka till allihop.

Av Patrik - 14 september 2014 10:57

Sol och härligt väder, men valet i sitt esse.
Tur att kaffe finns, känna doften av bönorna och se den svarta hålet i koppen som att hitta tomma intet men se djupet av sig själv och fundera kommer livet att vara så här. Men i samma andetag så ser jag fortsättningen i själen och tänker har man själ då finns hjärtat och tar min kaffekopp och tar en klunk. Livet har en baksida och en framsida. Gärna framhäver vi den främre och det är naturligt för den är motorn, den visar positiva och framgångsrika jaget. Den bakre visar våran sårbarhet och visar vi den då kan vi krossas eller bli skadade för gott och därför är vi många gånger försiktig ,vi vill inte bli trampade på ansiktet och bli deformerade för alltid. Ärren går aldrig ur själen det enda vi kan göra att leva med det och vetskapen om människors ovisshet. För det är bara vi som vet om våran kropp och själ ingen annan och den respekten gentemot medmänniskan måste vi ha. Det finns alltid människor som ser tjusningen att se folk vridas av smärtor och sen njuta av det. Livet är mer komplex och när man blir äldre så är rädslan för att krossas eller skadad själsligt mer påtaglig man aktar sig mer ,alla tentakler mer utåt minsta felsägning kan få oss att backa tio steg allt handlar mer om sig själv än andra och den inre resan att besegra sig själv är en seger som man har sprungit ett maraton lopp och mentalt visat att jag kan och jag vill bryta barriärer. livet är aldrig enkelt den som säger något annat har inte varit med om något i djupet av oss själva finns svaret det bara vi ingen annan.

Presentation


Att vara sig själv och utveckla sitt eget jag ger positiva förändrindringar

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

pecken

pecken


Ovido - Quiz & Flashcards