Alla inlägg den 3 september 2014

Av Patrik - 3 september 2014 21:21

Jobbar och slit
känns som vi flit
vägarna bara skit
känns som tvärnit
elev och klasser
lärare drar stora laster
i stora masser
resurs och lova flera kasser
Regering vi ställer krav
pekar med vår stav
vill inte ha skav
för våra öron la av
vården i sitt rum
gives bara hum
bli förbannad och stum
ni kan giva oss någon tum
vräkte i oss burgare och strips
Barna skärp de fick vips
behövs att gå klipps
med foppa tofflor flipps
hemåt att sova
kanske titta på nova
i sång att prova
med gitarr jag lova.

Valfläsk och löften. Känns som overkligt alla partier med full sanning som sen dammas av till en bråkdel av vad dSå oovat.
Känns som att en allians med alla partier som jobbar för varann och ge varandra stöd i stället för att häckla varandra och komma fram till ett gemensamt beslut. Förutom SD de står för något som inte borde finnas i en regering. Det förvånar mig inte att vi har rasister i sverige däremot förvånas de när vi pratar om invandring att de blir tyst och varför står de för fientlig invandring kan de lika gärna erkänna det men som vanligt i sverige visar vi en falsk sida utåt och kan inte stå för våra åsikter precis som på arbetsplatserna runt om i Sverige när vi pratar om arbetsmiljöer eller andra viktiga frågor. Stå upp för din sak. Godernatt.



Av Patrik - 3 september 2014 20:28

Verkar vara kärnfrågan men får inte glömma vård frågan för våra gamlingar, men jag tycker att det är slappt gentemot våra äldre och vården kan ifrågasättas mer än en gång när de skickar hem patienter på grund av platsbrist fast de har tid för operation eller väntelistan är lång för många och de äldre får lida oftast sista hands patienter . Det krävs att anhöriga står på sig för de äldre orkar oftast inte argumentera emot läkaren. Men allt är ju en kostnadsfråga och spara in på äldrevården är ett säkert kort. Deras skavanker tas inte på allvar förrän det händer något allvarligt eller ett dödsfall. Jag kanske är hård och ser lite syniskt men det här är verkligheten med äldrevården och väntetiden är alldeles lång och det behövs ta kraft tag på vård sidan och det är lika viktigt som skolpolitiken. Där det behövs resurs lärare och även lärare som tar tag i betygen. Har själv en son som man godkände på högstadiet fast han inte klarade kriterierna och när han kom in på gymnasiet så blev det ett faktum att det inte gick. Högstadiets lärare och rektor ville inte erkänna att de gjorde fel utan påvisade att det inte var på deras bord längre men om det är stökigt i klasserna eller för stora grupper så har lärare väldigt svårt att klara det plus att det ska ha resurs lärare som kan komplettera dem och hjälpa till i stökiga klasser. Själv blir jag förvånad ibland när de inte tar in mobilerna eller får lyssna på musik . Jag har förstått på äldre dagar att musik kan vara bra att de får en egen zon och kanske kan fullfölja uppgifterna även om jag är lite skeptiskt till det. Men tyvärr har det blivit mer en social uppgift för många lärare och jag tycker personligen de jobb läraren lägger ner borde ge en bra status för dem och framförallt en bra lön som kan motivera läraren de behövs precis som vård personal borde få samma förutsättningar,status och en bra lön.

Av Patrik - 3 september 2014 20:00

Ett prakt fiasko hur många har inte fått punktering, man kan ju också fundera varför de sliter upp alltihop i stället för att ta en bit i taget och ta det eftersom, i Ångermanland så verkar vägarbeten vara ett jätte projekt och det blir aldrig riktigt gjort. Även om tjällossning är ett problem så kan de lägga ner mer på riktiga lagningar istället för tillfälliga lagningar som går sönder efter en månad. Fantastiskt varför de sparar in pengar på det. Men det är väl så det ska vara. Utanför Ångermanlands gränser så brukar vägarna vara bättre man undrar ju, är det ingen tjällossning där eller beror det på kvalité eller kvantitet.

Presentation


Att vara sig själv och utveckla sitt eget jag ger positiva förändrindringar

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

pecken

pecken


Ovido - Quiz & Flashcards