Alla inlägg under oktober 2014

Av Patrik - 5 oktober 2014 15:14

Tycker det är absurdum det är 20 lag, fundering att banta till 8 lag. Måste väl ta hand om talangerna som kommer och de måste få spela varför till 8 lag , bättre är väl att ta bort 4 lag och ha 16 lag i Superettan. Förstår att Ängelholm och deras konkurs skapar debatt men klubbledningen får väl ta ett ansvar. Även att många klubbar går på knäna men fördelningen kan väl diskuteras pm det nya TV - avtalet genererar 925 miljoner och att 250 miljoner ska fördelas till allsvenskan och bara 90 miljoner till Superettan som har fler lag sen banta till 8 lag låter inte klokt. Vi ska va rädd om ungdomsverksamheter och fler lag innebär fler ögon för klubbarna i allsvenskan att söka bra spelare som är under utveckling. Annars stor risk för utarmning av spelare och intresset kommer att dala. Påverkar i sin tur Allsvenskan och spelare är klubbar beroende av. Superettan är språngbrädan
till Allsvenska nä nu tänks det fel om talanger ska nås över hela Sverige då går det inte att banta så mycket för annars dör fotbollen.

Av Patrik - 5 oktober 2014 12:12

Leksands fall är total och vad gör journalisterna , jo händelsen som utspelades i Tommy Salo del när han avgick och hoppade tillbaks igen . Det var en såpa i sig men det sitter inte där utan i spelar truppen. Vad händer när man förlorar jo självförtroende ner på noll man skulle ta in mentala coacher för där sitter problemet. Tommy Salo är en liten del i det här men han blir uthängd som vanligt i media. Även om han uttalade saker, det kunde varit schism emellan dem. Han kunde varit smart och hållt tyst men lite mesigt i Sverige man ska vara tyst när någonting händer. Det är ju det som journalister lever på, även hockey kväll och cmore. Det är lite trash talk på högre nivå och det är lite kul. Sen att spelar materialet inte räcker till i Leksand det pratas knappast om det. Det är livet när någonting händer allt det normala och vad är normalt ingen kan sia om det. På minnet om Modos tränare och Skellefteå . Det första är att hänga ut tränare för det enklast men som sagt inte kommer det att hjälpa och byta tränare i Leksands fall .

Av Patrik - 4 oktober 2014 23:35

54 politiker hade svarat ja på frågan i Aftonbladet. Det är grymt tycker jag med aktiv dödshjälp. Jobbar i själv i vården och vi måste respektera människan. Men det gör vi inte med aktiv dödshjälp på grund av många faktorer. Bla har många döds ångest, depressiva och dementa . Man fundera hur politiker kan svara ja på aktiv dödshjälp och hur de tänker om det ska underlätta vårdmässigt eller den som är så dålig är det verkligen rätt för den att ta ett sånt beslut .Ska anhöriga ta beslut och förkorta de näras liv. Frågan är ju öppen men är det av ekonomiska skäl alltså en vinning i systemet och vården är tungbelastad och kostar mycket årligen det är så vi ska spara in pengar lite sarkastiskt.
Personligen går vi över gränserna för mänskliga rättigheter. Vem ska avgöra det låter som en bödel eller leka gud. Många kan bli förvirrade och troligtvis inte ge rätt beslut och har man depressiva tankar så känns det makabert att beslut ska tas även hur dåliga de än är , för att avgöra om aktiv dödshjälp bra knappast då kan vi lägga ner vården för då har empatin försvunnit från samhället hur vi ser på de äldre. Det är nog illa idag för de gamla och aktiv dödshjälp är ingen framtid inom vården.

Av Patrik - 4 oktober 2014 21:42

Upp och dona
barna fyrkant kona
försök till moona
mackor små skona
dricka lite svart
termos på kvart
inom mig fart
städa och start
barna rensa rum
får min tum
svabba och skum
säger bara hum
göra lite biff
tar lite riff
där jag sniff
pannan sägs piff
kids de ta fat
vad blir det för mat
känner mig lat
inget direkt hat
modo en förlust
Växjö ingen tröst
önskar lite äppelmust
utsikt mot kust
robocop titta på
borde nog gå
tvättstuga att stå
idag allt jag få
Kvällen den toppar
nä ta och stoppar
lägger mina knoppar
tar mina koppar

Dagen i full speed , städa och tvätta alla känner igen sig. Ett måste fast städa är inte min favorit sysselsättning. Godernatt.


Av Patrik - 4 oktober 2014 18:09

Stor däng hemma i Övik 0-5 lite förnedrande men Växjö är bra God tur nästa match Modo.

Av Patrik - 4 oktober 2014 17:17

Det är över nu för Modo ,Växjö har utökat till 0-3 inget mer att säga. Vid power play hade de chansen att närma sig men som alltid när ett lag är bättre så kommer målet åt andra hållet. Men nya tag tills nästa gång.

Av Patrik - 4 oktober 2014 17:02

Nick Johnson gör sitt andra mål för dagen och utökar ledningen 0-2. Virrigt försvar för orsakade målet. Svårt kommer det att bli och vända på det här och power play kan kanske ge en reducering.

Av Patrik - 4 oktober 2014 16:52

Växjö tar ledning efter att blivit fulltalig.

Presentation


Att vara sig själv och utveckla sitt eget jag ger positiva förändrindringar

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

pecken

pecken


Ovido - Quiz & Flashcards