Alla inlägg den 21 februari 2015

Av Patrik - 21 februari 2015 09:54

Uppdrag granskning program om extreministmuslimer var fruktansvärt om kalifat som de kallade sitt rike ,där de inte drog för att avrätta kallblodigt och form av skrämselpropaganda och skapade förrtryck mot sitt eget folk. Där soldater kunde få vård i Sverige även fast de varit med jihad.
Det under liggande hotet som fanns var i princip att Sverige skulle sätra krav mot dem och att terroraktioner skulle aktiveras.
Programledaren som intervjuade den här killen menade att Sverige var neutralt så att de inte hade tagit ställning. Oavsett är det aldrig rätt att släcka en människas liv , övriga europa tyckte att Sverige var tafatt i denna fråga om exreminister och kunde inte förstå varför de inte satt en gräns. Sverige borde absolut agera och skapa lagar som
ger en trygghetzon i detta fall. Hjärntvättade
,men han menade att han sökt allt på internet och vad värre var att han såg fram emot att dö och träffa sina kompisar i paradiset så att döda och terroraktioner gör att man kommer till himmelen. Ordet hjärntvättad är det enda jag finner så kallblodigt , avtrubbande och omänskligt . Allt blir en gåta men det var oftast unga som introducerades i denna arme och var lågutbildade. Men ett uppdraggranskning som.jag inte kunna slita mig ifrån och tänka
hur kommer Sverige agera? Vad har de för plan i framtiden? Hur agerar man mot dessa extreminister i förfarandet av dem? Ja många frågor som jag hoppas regeringen tar itu med och har en klar linje i frågan kan inte bli mer skrämmande men att Sverige backar hoppas jag inte men har aldrig sett något dylikt som gör en illa själsligt till mänsklighetens värde.

Presentation


Att vara sig själv och utveckla sitt eget jag ger positiva förändrindringar

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12
13
14 15
16 17 18
19
20
21 22
23 24
25
26
27
28
<<< Februari 2015 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

pecken

pecken


Ovido - Quiz & Flashcards