Alla inlägg under juni 2014

Av Patrik - 24 juni 2014 01:36

Att få fisk
kan bli en liten risk
benad och klar
blir lite kvar
men smaken
gör en vaken

När vi sitt o njut
Kan vi ha något på lut
bildens fång
kan bli så lång
Att blicken flackar
Med alla dessa backar

Vad klockan går
Jag vet int vad jag stå
På väg till natt
Tro ja få fnatt
Till min säng
All väders däng

godernatt.


Av Patrik - 24 juni 2014 00:24

Det här är en av mina favorit sysselsättningar det är en sån inre frid att njuta av naturen och fiska samtidigt ta en kaffe med fika kan det bli bättre knappast sen vara ute med kompisen och prata, men det är som ett paradis oavsett om det är mygg eller inte det är en avkoppling där jag kan släppa andra saker och bara va. Det behöver vi alla att stanna upp i livet. Bara att se sig omkring att se tjärn och skog vad vi än behagar. Livet är fantastiskt här kommer bilden bara att njuta.

VM

Av Patrik - 23 juni 2014 16:40

Högintressanta matcher ikväll mitt favorit lag Chile mot Holland otroligt svår match men Chile måste vinna för att ta första platsen. Australien - Spanien kan Spanien eller vill de vinna finns motivationen. För att inte komma sist i gruppen. Kamerun - Brasilien helt klart att Brasilien vinner med hur mycket. Kameruns opolerade stil och lagmoral kan de fogas samman ikväll. Troligtvis så vinner Brasilien gruppen. Kroatien mot Mexico svår tippad match men Kroatien höjde näven sist i spelet och måste vinna i kväll för att slå ut Mexico. Men Mexico har imponerat mycket framför allt matchen mot Brasilien. Jag tror att de går vidare från gruppen men två matcher som är mer intressanta än andra och det är Holland -Chile, kl 18.00 på tv4, Kroatien - Mexico på SVT24, kl. 22.00 Alla lag i samma grupp spelar samtidigt så de inte kan spela på resultat i de avslutande gruppmatcherna otroligt spännande.

Av Patrik - 23 juni 2014 11:05

Det är sällan jag sover på morgonen,
men i dag hände det och vaknade till ljuv musik detta bullriga ljud. Det skärs igenom öronen och frågar sig har jag vaknat mellan ting mellan himmel och hevete . Gnuggar ögonen och tittar på klockan japp 10.14 Kliver upp och ser den härliga maskin som förorsakat ljudet och tänker det kommer att lukta grönskande sommar. Går och gör kaffe och känner den ljuva doft som talar om att nu börjar dagen. Underbart att få sov morgon efter den fantastiska natt match mellan USA - Portugal. God morgon.

Av Patrik - 23 juni 2014 01:54

En av de bättre matcher Usa vänder mot Portugal från 0-1 till 2-1 måste säga att Ronaldo har svårt att övertyga i VM . Skrällarna fortsätter grymt nästan osannolikt. VM blir bättre och bättre ju längre vi kommer in i gruppspelet. Naturligtvis fortsätter dramatiken i detta VM
Portugal kvitterar till 2-2 i slutsekunderna. Super VM.

Av Patrik - 22 juni 2014 20:52

Älskar att spela gitarr och sjunga, hellre än bra vad gör det. Vi har en förmåga att inte göra bort oss utan ska hålla en mimik som inte stämmer överens med oss. Tycker det är förfärligt synd för det är charmen i det hela. Vi stoppar också våra egna begränsningar, vi bör pröva saker och ting . Förr i regel utvecklar det oss och då menar jag bra saker i livet som nya jobb elller andra fritids aktiviteter som vi har nytta av.
Det är som att gå på fest när en del försöker ha upp näsan i vädret och humma när någon gör annorlunda det här perfekta som egentligen inte finns det blir lite stelt .Men vi klankar ner på det. Aceptera olikheten och se det som en fest som kan vara hur spännande som helst. Men rädslan att göra något nytt kan skrämma oss men tron att över vinna saker ger oss styrka för att gå vidare livet. Lyckan ler mot oss.

Av Patrik - 22 juni 2014 10:09

Finns överallt önskar ibland att människor förstår att vi kommer från Valoner. Har varit inom schackföreningar jobbat på Volvo i Torslanda. Insett att många är högutbildad och fördrivs från landet sitt, Träffade bla en som jobbade på Volvo och var ingenjör och fick inte jobb utan fick arbeta på bandet. Personligen tycker jag att det var bedrövligt att Sverige inte tog till vara på kunskapen set här var på 90- talet. Sen skapas flertal jobb när invandring finns. Tror att det är rädsla för invandrare och ingen bakgrunds kunskap var de kommer ifrån och vilken situation de är i krigs drabbade och svält eller fördrivna från sitt land på grund av politiska åsikter ellet religions tillhörighet. Större respekt och förståelse kanske vi inte behöver vara rädda och kan lära oss någonting om andra kulturer.

Av Patrik - 21 juni 2014 22:37

Måste säga att det här fotboll VM är det bästa jag sett under åren det slår även Sveriges framgångsrika VM i Amerika. Skräll VM. Costa Ricas vinst mot Italien, Många länder som överraskar medans de stora nationerna får kämpa för seger eller bara får oavgjort eller förluster det finns inget givet till och med Argentina har svårt mot Iran vinner på sista minuten på grund av en Messi. Eller Tyskland match mot Ghana det står 2-2 och en kvart kvar hoppas lite på ett afrikanskt lag som kan överraska i detta VM.

Presentation


Att vara sig själv och utveckla sitt eget jag ger positiva förändrindringar

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<<
Juni 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

pecken

pecken


Ovido - Quiz & Flashcards