Alla inlägg den 22 juni 2014

Av Patrik - 22 juni 2014 20:52

Älskar att spela gitarr och sjunga, hellre än bra vad gör det. Vi har en förmåga att inte göra bort oss utan ska hålla en mimik som inte stämmer överens med oss. Tycker det är förfärligt synd för det är charmen i det hela. Vi stoppar också våra egna begränsningar, vi bör pröva saker och ting . Förr i regel utvecklar det oss och då menar jag bra saker i livet som nya jobb elller andra fritids aktiviteter som vi har nytta av.
Det är som att gå på fest när en del försöker ha upp näsan i vädret och humma när någon gör annorlunda det här perfekta som egentligen inte finns det blir lite stelt .Men vi klankar ner på det. Aceptera olikheten och se det som en fest som kan vara hur spännande som helst. Men rädslan att göra något nytt kan skrämma oss men tron att över vinna saker ger oss styrka för att gå vidare livet. Lyckan ler mot oss.

Av Patrik - 22 juni 2014 10:09

Finns överallt önskar ibland att människor förstår att vi kommer från Valoner. Har varit inom schackföreningar jobbat på Volvo i Torslanda. Insett att många är högutbildad och fördrivs från landet sitt, Träffade bla en som jobbade på Volvo och var ingenjör och fick inte jobb utan fick arbeta på bandet. Personligen tycker jag att det var bedrövligt att Sverige inte tog till vara på kunskapen set här var på 90- talet. Sen skapas flertal jobb när invandring finns. Tror att det är rädsla för invandrare och ingen bakgrunds kunskap var de kommer ifrån och vilken situation de är i krigs drabbade och svält eller fördrivna från sitt land på grund av politiska åsikter ellet religions tillhörighet. Större respekt och förståelse kanske vi inte behöver vara rädda och kan lära oss någonting om andra kulturer.

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Att vara sig själv och utveckla sitt eget jag ger positiva förändrindringar

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<<
Juni 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

pecken

pecken


Ovido - Quiz & Flashcards