Alla inlägg under april 2015

Av Patrik - 10 april 2015 22:40

lmorgon är det det öppna DM i snabb schack och det räknas från en halvtimme och neråt. Regler är enkla rörd är förd och många ggr får man slå kungen om man missar att man står i schack framförallt i blixt som fem minuters. Många bra spelare är med och favoriter är många om man vill se vilka spelare som är med kan man titta in på sk örnen schacklubbs hemsida. En trevlig tävling som nalkas god mat och spel. Rätt intensiv dag där förhoppningen att man spelar bra utan rejäl bortsättning som det är lätt att göra i blixt. Men hoppas alla får en bra dag uppe i Husum med skratt och glädje. Men schackspelare är schackspelare eller vad säger man.

Av Patrik - 9 april 2015 21:07

Klart den bästa matchen hitills  även om det blir 0-0 men AIKs goitom första halvlek med en superchans där Robin OLsen räddade och visade varför han var den bästa målvakten i fjol. Annars hade Malmö mycket bollinnehav i första halvlek men fick inte till chanserna . I andra halvlek så har AIK flera chanser att avgöra matchen ofere ett kanonskott och bangora hade

också nån chans måste säga att AIK ser vass ut. Malmö FF gör en sådär match bitvis men de två stora lagen är Gnaget och Himmelsblå . Glädjande var GIF Sundsvalls borta match mot Åtvidaberg där de vann med 3-2 så det var positivt, det kanske var bara lite spända inför upptakten av Allsvenskan. Nästa match Söndagen den 12 April borta mot IFK Göteborg.

Av Patrik - 9 april 2015 17:28

Förväntad start elva


Målvakt;Robin Olsen

Backar: Tinnerholm ,Johansson, Helander ,Yutun

Mittfält:Sana ,Lewicki , Rakip, Eikrem

Forwards: Rosenberg, Berget


kanske blir andra spelare men troligtvis de som spelade i Sundsvall . Svår match men fördel för Malmö FF på grund av hemma plan på Swedbank stadion. Matchen startar 19.05

Av Patrik - 6 april 2015 19:27

Malmö FF höll GIF Sundsvall stången i andra havlek med en man mindre och gjorde inte mer än vad man behövde och vann med klara 1-4 utan pardon tar de serieledning. Men långt kvar ,enda orosmolnet blev hur skadad blev målvakten  Olsen av  stämplingen. Nästa match är hemma mot AIK och intressant och se hur bra detta Malmö FF är och håller mot bättre motstånd men GIffarna Sundsvall får det svårt att klara kontraktet liksom Falkenberg ser ut att vara mot bottenstriden men håller en tumme för GIF Sundsvall att de klarar sig kvar vore bra för Norrland.

Av Patrik - 6 april 2015 18:19

Händelserik första halvlek där Himmelsblå dominerar stort efter 20 min står det 0-3 sedan efter en halvtimmen felaktig utvisning Adu och straff mål för Sundsvall fick lite boost då och spelade bra. Men ett inlägg för Malmö FF i 40 min där Inge Jo Berget vann nickduellen och nickade säkert in den och är två måls skytt. Klass skillnader i spel och leder säkert med 4-1 har de nästa match i sikte månne tro.



Av Patrik - 6 april 2015 16:40

Malmö FF spelar borta mot Sundsvall Lag upp ställningen ser ut som följande Målvakt 25. R.Olsen

Backar från höger 3. A Tinnerholm 15. Helander F 21.E.Johansson   Y .Yotun

Mittfältet Från höger  T .Sana K .Adu  D. Lewicki  M. Eikrem

Forwards  J. Berget  9. M Rosenberg . Klart Malmö FF är storfavoriter men det är bara inte att hämta poäng borta på Norrportens Arena och visst, lite hålls på Gif Sundsvall men de himmelsblå är mina favoriter kan det bli 1-2  till Malmö FF kan alltid hoppas men oavsett hoppas jag på en bra match även om det är kallt.

Av Patrik - 5 april 2015 13:22

Då som alla vet firas jesus uppståndelse kanske kyrkans viktigaste dag under året och 40 dagar senare på kristihimmelfärsdag så for han upp till himmelen lite allmän information om påsk högtiden. Men många ggr kanske man funderar inte så mycket ,om påskhögtiden utan många är ledig kanske far till fjälls och njuter av tiden tillsammans och det är en härlig tid.Våren den kommer med stormsteg och sommaren knackar på dörren.


Vårens språng


att känna doften av vår

ges och sår

tinar och porlar

där vi alla mår


solens strålars glans

mot marken i balans

grönskande strån

finns alltid till hands


barnens skriande glädje

går inte att stävje

hitta alla möjliga äventyr

frågor och svar de vädje


ljuset gör oss pigga

ideer vi rigga

hitta sina oaser

musik att digga




Av Patrik - 4 april 2015 12:31

tanken har slagit mig i hemmet,föreningen eller i arbetslivet om skyddande verkstad. Vad jag menar att det är lätt att hitta förevändningar och orsaker till problem men handlingen uteblir. Man skyddar personer saker  för att rättfärdiga sig själv sina handlingar och det kallas medberoende, har funderat på det här nu när jag är förkyld och tänkt tillbaks på vissa saker i hemmet eller på arbetsplatser. Vi har en förmåga att hitta förklaringar till problem och då kanske man måste kolla sitt inre vad gör jag det här för ,att hjälpa eller stjälpa och det senare alternativet är klockrent. Man tar ansvar för sina handlingar andra behöver inte svara för en utan då stannar livet upp och medhjälparen har också mått av problem som fastnar i det här och ska bara var till hjälp , har man levt i saker så finns det latent inom oss och det lockar oss att göra tokiga beslut som man tror kan vara till en fördel. Viktigast är att oavsett ålder så kanske man kan se saker bakåt och jobba med det i själen , annars så äter det upp en och lättare att skylla på andras problem utan tydlighet och ärlighet mot sig själv är A och O. Det finns terateupter som kan hjälpa och ge rätt verktyg så man kan gå vidare i livet. Allt sitter i sig självt och tråden kan lösgöras och då växer man som individ. Vad tankar kan komma när man minst anar det.

Presentation


Att vara sig själv och utveckla sitt eget jag ger positiva förändrindringar

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3 4 5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< April 2015 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

pecken

pecken


Ovido - Quiz & Flashcards