Av Patrik - 24 april 2015 12:01

Borde vara en given seger men det är inte bara att ställa ut skorna utan fokuserad spel och sätta tryck på deras backar och högt tempo , hoppas på en offensiv fotboll av de himmelsblå.  Blir det 3-5-2  eller 4-4-2  den här gången man kan aldrig veta.Får  Agon  Mehmeti chansen den här gången i startelvan . Tycker att Jo Inge Berget är bra men förväntar så mycket mer kanske han får sitta på bänken  i början och sätta in Mehmeti istället. Fick in en fullträff  med ett snabbt ryck där försvararen inte hängde med i ruschen. Vad är man säger korvkiosken nästa, borde få chansen i alla fall.

Men anar att Jo Inge Berget får spela i stället .

Målvakt : Robin Olsen

Backar:Filip Helander, Erik Johansson , Yotun Yoshimar , Anton Tinnerholm

Mittfält:Magnus Eikrem, Oscar Lewicki,Enock Kofi Adu , Tobias Sana

Forwards: Markus Rosenberg, Agon Mehmeti (Jo Inge Berget)

Av Patrik - 20 april 2015 20:57

Malmö FF går till serieledning , mehmeti avgör med en snabb spel vänding och lurade försvaret och sköt högre nedre helt otagbart. De himmelsblå ser bra ut men anfalls spelet har mer att önska. GIF Sundsvall vann borta mot Örebro starkt.

Av Patrik - 20 april 2015 20:23

Malmö FF får en straff till skänks borde vart en frispark men Rosenberg missar klart och det känns rätt. Matcher kan vara rättvis emellan åt.

Av Patrik - 20 april 2015 19:47

Mål efter Jo Inge Bergets inlägg skjuter Lewicki upp den på högersidan av målet snyggt och behärskat.

Annars efter 1-1 så tappade Malmö FF fart och felpass och grötigt på mittfältet då var Bayern bättre

men det återställdes efter 2-1 målet av de himmelsblå. Glädjande så leder GIF Sundsvall över Örebro med 0-2 Dibba mål i tredje minuten och Sellin i 19 minuten så fel jag hade om Sundsvall efter Malmö FF förlusten så har de spelat bra känns bra att Norrland har ett lag i Allsvenskan.

Av Patrik - 20 april 2015 19:22

Lewicki med ett snyggt bryt pass och Rosenberg fri stolpe in 1-0 , vad händer efter lednings mål man slappnar av och kennedy med ett snyggt skott 20 meter från mål på vänster sidan och träffar TTinnerholm och Robin Olsen chanslös bra början hoppas Malmö FF replikerar snabbt och distinkt till fler mål.

Men som sagt det blev 3-5-2 senast så att man vet aldrig med Åge Hareide

men Yotun skott imponerade. Men det lär bli hög tempo i matchen och de himmelsblå lär föra  spelet.

Förväntar mig mer av Jo Inge Berget var lite stelt sist men riktigt bra match lär det bli.

Av Patrik - 19 april 2015 19:19

Fotbollen och domarkåren borde varna mer i slutminuterna rena maskningen och spelarna har så ont så de måste ligga och vrida sig av smärtor helt plötsligt så lägger de sig ner i parti och minut fördröjer matchen borde vara mycket hårdare bedömningar och korten skulle vara fler. Tilläggs

minuter ökas , tycker om att se på fotboll men  sista tio minuterna är hemsk fördröjning och skadebenägenheten i slutet är en parodi, vem spelar teater bäst önskar en hårdare attityd mot spelarna gäller även ute i europa som Spanien, Italien och Franska ligan etc.  Borde vara nolltolerans mot maskning. Fotboll kan vara fantastisk och spännande låt det förbli förbli det, en önskan.

Av Patrik - 17 april 2015 14:17

Livet kan förändras av händelser och då menar jag allvarliga saker, där livssituationen kan ha en avgörande betydelse av något slag tex olycka eller något traumatiska händelser och då infinner man i ett annat läge där man tar dagen som den kommer

och ser livet från en annan vinkel. Saker kanske inte har någon betydelse längre  utan finns andra ting som är viktiga nära och kära eller barnen. I det stressade samhället ska det planeras i allt förväg träningar av alla dess slag det har inte riktigt börjat än men det lär väl komma även för mig. Men man borde se vardagen med andra ögon och ta till vara livet för stunden och se tjusningen i det lilla. Vi ska alltid försöka upp nå något , ha allt i en framtidsbubbla där vi tänkt livets riktning som kanske plötsligt ändras en dag och vad händer då man stannar upp i framfarten och får en annan livscykel.  Där allt går i bitar som någonstans förstörs och en sorg av smärta som måste bearbetas och familje situationen blir annorlunda.

Man kanske tappar vägen men med guidning och rätt hjälp kan man hitta rätt och någonstans finna en ny balans i livet ta dagen som den kommer.